Захист магістерських робіт

0

 25-го травня успішно відбувся захист магістерських робіт за спеціальністю 104 “Фізика та астрономія” (освітньо-наукова програма “Комп’ютерна фізика”). При підведенні підсумків, голова екзаменаційної комісії доктор фізико-математичних наук, професор кафедри матеріалознавства і новітніх технологій Прикарпатського національного університету Коцюбинський Володимир Олегович зазначив, що магістерські роботи виконані на високому науковому та методичному рівні, а студенти продемонстрували хороший рівень теоретичної і практичної підготовки, вільне володіння матеріалом, вміло добирали аргументи під час відповідей на запитання, активно вели дискусію.

 Екзаменаційна комісія також відзначила актуальність проблематики досліджень та її зв’язок з кафедральною тематикою наукових досліджень. Магістерські роботи актуальні, відповідають потребам часу, а отримані результати мають практичне застосування.

 Щиро вітаємо випускників 614 групи із успішним захистом магістерських робіт та бажаємо натхнення, наполегливості, невичерпної енергії, життєвої мудрості, нових досягнень та успішного працевлаштування за фахом!