Кращі у навчанні, найкращі у футболі – такі вони дівчата ІФТКН!

0

У середу 10-го жовтня 2018 року відбувся фінал 70-ої ювілейної спартакіади ЧНУ імені Юрія Федьковича зі жіночого футболу.  За першість змагалося 13 команд, розділені жеребкуванням у дві групи. Команда ІФТКН гідно пройшла груповий етап, набравши 18 балів, – максимум. Таким чином після напруженої боротьби у фіналі мали змогу зустрітися лише 2 команди: збірна ІФТКН та збірна факультету фізичного виховання (середня освіта 3-5 курс).

Як зазначають учасники, гра була дуже цікавою та постійно зберігала інтригу. Представниці кожної команди – це найкращі з-поміж найкращих, що й забезпечило захопливий та напружений матч для глядачів.

Хочу підкреслити, що збірна ІФТКН утворена лише цього семестру, але попри перепони (спортивні травми й навіть переломи) наші футболістки трималися гідно, Вони власним прикладом довели, що успіх – це 99% наполегливої праці та лише 1% таланту. А на гру учасниць надихнула збірна викладачів ІФТКН із футболу, яка здобула кубок ректора.  Таким чином, діставши перемогу в груповому етапі змагань, команда мала змогу поборотися за першість та посіла почесне 2 місце на університетському рівні.

Залишити коментар