Усі корисні посилання в одній статті

0

Не встиг розплющити очі, а телефон знову розривається від сотні непрочитаних повідомлень? Мимоволі заходиш в соц. мережі, щоб подивитися, що ж цікаво відбулося у світі та які випробування готує новий день. І тут ти дізнаєшся, що пропустив круту подію, а все через що? Ти просто не знав про неї, бо не був підписаний на сторінки твого ІФТКН у соціальних мережах. Давай, це виправляти!

А розпочнемо ми нашу віртуальну подорож із знайомства із двома студентськими організаціями – Студентський парламент та Профспілкова організація студентів нашого улюбленого Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Обидві організації складаються із студентів університету та функціонують для того, щоб полегшити та урізноманітнити твоє студентське життя.  

Студентський парламент – виконавчий орган студентського самоврядування, який обирається на конференціях студентів і відображає позицію молоді в різних сферах освітньої діяльності колективу ЧНУ імені Юрія Федьковича. Простіше кажучи, цей орган покликаний створювати всі умови для того, щоб життя сучасного студентства в ЧНУ було цікавим, захоплюючим та приносило хороші результати.

Профспілка – це громадська організація нашого університету, яка:

  • зробить твоє студентське життя яскравим;
  • розповість актуальні новини ЧНУ;
  • захистить твої права;
  • допоможе реалізувати себе.

Знаю, що тобі вже не терпиться підписатися та сторінки цих організацій, тому ось список корисних посилань на сторінки Профспілкової організації ЧНУ та Студентського парламенту, а також деякі їхні підрозділи:

Наші студенти постійно розвиваються, тому ось ще декілька посилань на їхні улюблені канали, які точно сподобаються й тобі:

  • https://t.me/stepbystepfluency – телеграм-канал для легкого та цікавого вивчення англійської
  • https://t.me/events_ua – круті онлайн-івенти: вебінари, курси, майстер-класи на будь-який смак
  • https://t.me/quiz_for_brain – канал, що допоможе тобі тренувати свій мозок щодня
  • https://t.me/studwaydiem – найкращі можливості для студентів в одному каналі – гранти, стипендії, стажування, школи, курси, волонтерство, конкурси та конференції – все на одному каналі Студвей

Впевнена, що ти точно не упустиш можливість дізнаватися щось нове, навіть гортаючи стрічку улюбленого месенджеру чи соціальної мережі!

Статтю підготувала студентка 541-ої групи

Жупник Евеліна