НАСТУПНЕ ВИЗНАННЯ ПРОФЕСОРА АНГЕЛЬСЬКОГО О.В.

0

Міжнародне товариство оптики та фотоніки (SPIE, USA), яке налічує більше ніж 20,000 учасників, черговий  раз визнало заслуги Ангельського О.В. в роботі цього всесвітньо відомого товариства зі штаб-квартирою в США. SPIE відоме своєю просвітницькою та науковою діяльністю в світі. Надана відзнака вирізняє Ангельського О.В., як  прихильника ідей цього товариства, основною метою якого є поширення  знань з оптики та фотоніки у світі.

Зокрема, відзначається роль Ангельського О.В. в організації міжнародної конференції Кореляційна оптика, яка що два роки проходить на базі інституту фізико-технічних та комп’ютерних наук Чернівецького національного університету.

Дорогий Олег,

ВІТАННЯ! Ви обрані  ЧЕМПІОНОМ товариства SPIE (оптики і фотоніки) за видатні досягнення  в роботі товариства у 2019 році.  Така винагорода є визнанням Вашого сприяння  роботи SPIE, поширення місії цього товариства та популяризації  оптики  і фотоніки у світі. Ми сподіваємось, що Ви  будете з гордістю носити відзнаку, надану Вам, до наступної конференції  SPIE, як виключне  визнання заслуг перед нашим товариством.

Дякуємо за тривалу співпрацю з SPIE.

Ми не знаємо, щоби ми робили без Вашої участі в роботі товариства.

Президент SPIE, 2020