ІТ-тиждень з кафедрою комп’ютерних наук

0

За підтримки Департаменту розвитку Чернівецької міської ради в рамках проекту Buk StartUP Education від Чернівецького ІТ кластеру (асоціації Cluster bit https://www.facebook.com/clustbit/ ) з метою популяризації набуття нових знань та вмінь в освоєнні ІТ-спеціальності було проведено ІТ-тиждень. Ініціатором проведення виступила кафедра комп’ютерних наук Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича (http://ptcsi.chnu.edu.ua/cafedra_page/kkn-youtube/).

Було проведено три онлайн вебінари, в яких могли брати участь та задавати питання всі охочі. Нашими спікерами було розглянуто та представлено три перспективні технології: платформа Microsoft .Net, штучний інтелект та машинне навчання та крос-платформне Java-програмування.

Ми стараємося для Вас, щоб Ви завжди були обізнані та проінформовані, оскільки той, хто володіє інформацією – той володіє світом! Ми хочемо зруйнувати стереотипи про можливість отримання якісної освіти в умовах карантину та довести ефективність дистанційного самонавчання.

Отже, дивіться згадані цікаві вебінари та інші цікаві відео на нашій сторінці вище:

1. https://www.facebook.com/watch/?v=484895882255214

2. https://www.facebook.com/watch/?v=802975990230839

3. https://www.facebook.com/watch/?v=268894431157655