Вручення призів конкурсу “Феєричний фізичний експеримент-2020”

назад

  Призи «дочекалися» своїх переможців!

  Нещодавно (18.06.21) , на базі кафедри інформаційних технологій та комп’ютерної фізики (ІТКФ) ЧНУ, відбулося урочисте вручення призів переможцям конкурсу «Феєричний фізичний експеримент-2020». Не зважаючи на початок канікул, більшість учнів- учасників конкурсу прийшли на церемонію. Разом з ними прийшли їх батьки та вчителі, щоб буди свідками їх перемог.

  Призи і почесні грамоти учням вручала завідувач кафедри ІТКФ доктор фізико-математичних наук Борча Мар’яна Драгушівна. Щоб ще раз продемонструвати винахідливість і майстерність переможців, чудодійні можливості фізики, перед кожним врученням на екрані мультимідійного дисплея було показано відеоексперимент, який переміг у даній номінації. Слід зазначити, що всі учасники конкурсу були відзначені у різних номінаціях. Поряд з цим, основний приз ( кружка авторської роботи, на якій зображено основні фізичні закони, явища) і перемогу в основних номінаціях отримали Романюк Руслан (Глибоцька гімназія) та Темофійчук Данило (Чернівецький ліцей №1).

  Сподіваємося, що і цьогорічні конкурсні роботи «Феєричного фізичного експерименту-2021», який проходить саме зараз, будуть такими ж видовищними, цікавими і несподіваними. Нагадуємо, що визначення переможця відбувається також шляхом глядацького голосування «вподобайками». Конкурсні відео з фізичними експериментами будуть виставлені на загальне обговорення і голосування з10 липня до 09 вересня. Посилання, за яким ви зможете переглянути конкурсні роботи, буде додатково повідомлено на сайті нашої кафедри та на сторінці групи кафедри ІТКФ у фейсбуці. Слідкуйте за нашими новинами і приймайте активну участь у визначенні переможців.