Міжнародний сертифікат з кібербезпеки вже доступний для студентів нашого університету!

0

Представництво Фонду цивільних досліджень та розвитку Сполучених Штатів Америки (CRDF Global) активно та успішно співпрацює із провідними ЗВО України для вдосконалення навичок у сфері захисту інформації, кібербезпеці, підготовці і навчанні студентів та викладачів.

Вже другий рік поспіль ЧНУ в рамках Меморандуму між Чернівецьким національним університетом імені Юрія Федьковича та Представництвом Фонду цивільних досліджень та розвитку США (грант G-202301-69802) бере участь в програмі інтеграції курсів з кібербезпеки до освітнього процесу в університеті.

Освітній проект, який реалізується кафедрою радіотехніки та інформаційної безпеки ЧНУ, передбачає вивчення безкоштовного онлайн-курсу «Базові правила безпеки у цифровому середовищі». Його мета – підвищити рівень обізнаності студентів усіх підрозділів нашого освітнього закладу щодо протидії основним загрозам у кіберпросторі та вдосконалити свої навички із кібергігієни.

Після успішного проходження курсу (доступного українською, англійською та іншими мовами), розташованого на платформі cybereducation.org, кожен студент має можливість отримати персональний сертифікат.

За додатковою інформацією звертайтесь: НН ІФТКН, кафедра радіотехніки та інформаційної безпеки – тел. 0372-50-94-89 (відповідальний виконавець Микола КУШНІР, моб. 050-677-2202).

Базові-правила-безпеки-у-цифровому-середовищі

Залишити коментар