Стецько Елеонора Орестівна

   

Стецько Елеонора Орестівна

асистент кафедри математични проблем управління і кібернетики

    Народилась    1 липня 1959 р. у місті Чернівці.

      З 1966 по 1976 роки навчалась у Чернівецькій ЗОШ №24, по завершенні навчання у школі вступила на  математичний факультет Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, який у 1981 році закінчила за спеціальністю “Прикладна математика”.

      З 1988 року працювала вчителем математики та інформатики, а з 1995 до 1999 року – заступником директора з навчально-виховної роботи  Чернівецької загальноосвітньої середньої школи  №1. Вчитель вищої категорії, має звання старший вчитель, нагороджена грамотою Міністерства освіти України. На кафедрі працює з 2002 року фахівцем комп’ютерного класу, з 2007 по 2014 роки – асистентом, а з 2016 року – завідувачем лабораторією “Програмного забезпечення процесів керування ” кафедри МПУіК. 

     Опублікувала 5 наукових праць та  методичних розробок.

      За час роботи на кафедрі викладала такі навчальні дисципліни: Інформатика та обчислювальна техніка, Інформатика та інформаційні технології,  Інформатика та програмування, Теорія алгоритмів, Методи оптимізації, Методика викладання математики та інформатики в школі, Алгоритми та технології паралельних обчислень, Інформаційні технології менеджменту та маркетингу, Архітектура обчислювальних систем, Інформаційно-комунікаційні технології, Аналіз даних, Дослідження операцій, Паралельні та розподілені обчислення, Архітектура комп’ютерів, Математичні методи дослідження операцій.

      Керує курсовими, дипломними, а також обчислювальною, навчальною, педагогічною та  виробничою практикою.